top of page

Pentru a crește productivitatea și profitabilitatea fermelor din România,

Genomix Biotechnologies se angajează să fie principalul furnizor de

servicii și tehnologii superioare în domeniul creșterii animalelor.

2017 Genomix este lider de piață în România la importul de genetică Holstein premium. Devenim partenerul exclusiv în România a liderului mondial în genetică bovină, World Wide Sires Ltd. SUA.

2015 Introducem în România compania ST Genetics, liderul mondial în tehnologia de sexare a materialului seminal bovin. Prin divizia de genetică a ST Genetics oferim crescătorilor de Holstein din România accesul la tauri genomici de elită, liderii ulteriori ai clasamentelor taurilor confirmați.

2010 Suntem prima firmă din România care importă material seminal congelat de la taurii testați exclusiv genomic. În premieră în România, introducem programul de management genetic pentru fermele de Holstein.

2009 Suntem lideri de piață în tehnologii de reproducție la suine și bovine.

2007 Începem activitatea de import și distribuție de material seminal congelat de la tauri cu origine SUA, Canada și Germania. Introducem în România companiile Alta Genetics și OHG.

2005 În premieră în România, se introduc tehnologii revoluționare cum ar fi inseminarea artificială intra-uterină la scroafe.

2004 Fondatorul companiei, Dr. Vasile Pachițanu jr, începe colaborarea cu firma IMV Technologies din Franța, devenind importator și distribuitor exclusiv în România pentru aceasta.

Parteneri

Timp de 45 de ani, compania americană World Wide Sires a fost motivată de o misiune clară: "Cu cea mai mare integritate, World Wide Sires oferă genetică și servicii de top în industrie pentru a asigura succesul continuu clienților noștri la nivel mondial." De-a lungul anilor, taurii și fețele s-au schimbat însă această promisiune și pasiunea din spatele ei au rămas. Suntem aici pentru a furniza genetică profitabilă și servicii superioare pentru clienți, cu un angajament puternic față de succesul dumneavoastră.

WWS.jpg

Compania olandeză AGIS, dezvoltă și produce sistemul inovator de monitorizare a activității vacilor, CowManager. Noi credem în relații puternice cu clienții, cu experiență profesională locală, de aceea colaborăm cu mai mulți dealeri din întreaga lume. Dealerii noștri sunt atent selectați pe baza credibilității lor, a prezenței locale și a expertizei în industria producătoare de lapte. Ei sunt instruiți să-ți ofere un sprijin excelent și să te ajute să treci experiența cu CowManager la nivelul următor.

IMG_5510_2.jpg
bottom of page