top of page

CowManager îți face viața mai ușoară

Îți maximizează profitul monitorizând fertilitatea, sănătatea, nutriția și localizarea vacilor

cu o precizie impresionantă.

Acuratețe. Nu mai puțin.

Samsung-screens.png

Informațiile corecte despre sănătatea vacilor sunt esențiale pentru succesul fermei de vaci pentru lapte. Cu cât cunoști mai bine felul în care se simt animalele, cu atât ești echipat mai bine pentru a acționa corect la momentul potrivit. CowManager a fost dezvoltat pentru ați oferi informații în timp real. Monitorizând starea vacilor cu mare precizie, vei putea să le acorzi atenția de care au nevoie. Folosind această tehnologie vei economisi timp și cheltuieli medicale, îți vei îmbunătăți sănătatea generală a efectivului și vei crește producția de lapte. În general, CowManager va produce bani pentru tine. Vei vedea.

Module

icons_fertility_black.png

Fertilitate

 

Maximizează profitul prin inseminarea la momentul optim.

icons_health_black.png

Sănătate

 

Detectarea timpurie a problemelor de sănătate pe baza comportamentului individual și temperaturii vacii.

icons_nuticion_black.png

Nutriție

 

Îmbunătățește sănătatea și crește producția de lapte printr-o furajare și rumegare echilibrate.

Find-my-Cow-Black-12pt.png

Localizare

 

Localizează ușor vacile și economisește timp cu ajutorul dispozitivului de localizare.

Cum funcționează CowManager?

O combinație confirmată între senzori, router și aplicație, coroborată cu experiența în managementul fermei de vaci pentru lapte și ani de cercetare, testare și dezvoltare. Prin actualizări regulate atât pentru hardware, cât și pentru aplicație, CowManager este întotdeauna echipat cu cele mai recente evoluții. Cu CowManager, știi totul despre fertilitatea, sănătatea și nutriția animalelor tale, 24/7. Chiar și atunci când nu ești acolo.

icons sensor 300dpi.png

Senzor auricular

 

CowManager este o tehnologie revoluționară de senzori auriculari pentru monitorizarea activității vacilor. Oferă informații exacte despre fertilitatea, starea de sănătate și nutriția efectivului. Este ușor de instalat: nu este nevoie să reâncarci bateriile sau să schimbi colierele. Senzorul se atașează de o crotalie tip buton sau cu identificare RFID oficială; ambele pot fi plasate în urechea vacii într-o singură acțiune.

  • Mecanismul de atașare eficient asigură faptul că senzorul rămâne ferm în poziție

  • Reformezi o vacă? Pur și simplu detașezi senzorul și-l atașezi pe crotalia de la altă vacă

icons_router.png

Router

 

CowManager este un sistem complet plug-and-play compatibil cu programul tău de management al fermei. Datele transmise de senzori sunt colectate de routere care pot fi instalate în grajduri, pe pășuni sau în padocurile exterioare. Un dispozitiv de coordonare conectat la computer asigură fluxul optim de date.

  • Date extrem de precise 

  • Stocare internă timp de 7 zile

  • Flux de date optim, oferind o imagine clară și cuprinzătoare a bunăstării efectivului tău

icons_computer.png

Alerte în timp real

 

CowManager monitorizează efectivul tău 24/7 în orice situație, indiferent de dimensiunea fermei. Este instrumentul de ultimă generație pentru monitorizarea continuă a fertilității, sănătății și nutriției vacii și de a primi informații în timp real pe telefon și/sau pe alte dispozitive. Prin actualizări la fiecare 8 săptămâni pentru aplicația PC și pentru aplicația mobilă, CowManager este întotdeauna echipat cu cele mai recente evoluții.

  • Potrivit pentru toate dimensiunile fermei și efectivelor 

  • Disponibil pentru iOS și Android

  • Funcționalitatea MultiView vă permite să oferiți accesul mai multor utilizatori, cum ar fi șeful de fermă sau medicul veterinar, la datele selectate

bottom of page